Birkenstock voor dames

Birkenstock dames sandalen

Birkenstock dames sandalen zijn de perfecte oplossing voor het verlichten van de problemen van uw voeten. Veel vrouwen kiezen voor Birkenstocks vanwege hun uitstekende pasvorm, de authentieke stijl en het loopcomfort.

Slecht passende schoenen kunnen veel problemen aan de voeten veroorzaken zoals ingegroeide teennagels, likdoorns en eelt vorming. Birkenstocks staan bekend voor de bevordering van de gezonde voet, door het fenomenale voetbed.

Birkenstock sandalen zijn er in verschillende stijlen

Birkenstock fabriceert al meer dan 200 jaar schoenen maar het merk kwam echt tot bloei in de jaren 70. Door een van hun bekende modellen de Birkenstock Arizona. Met hun groeiende succes introduceerde het bedrijf andere stijlen. Het bedrijf maakt veel verschillende modellen in verschillende motieven en kleuren, elke jaar word er een nieuwe collectie geïntroduceerd.

Er zijn veel verschillende modellen sandalen om een keuze uit te maken. Bekende voorbeelden hiervan zijn de modellen: Gizeh, Florida en Madrid.  De Gizeh is een klassiek model sandaal. De Florida heeft 3 riempjes en een extra zacht voetbed en de Madrid heeft een lederen band om de schoen heen.

Uw kunt uw look compleet maken met een van de vele accessoires voor Birkenstock schoenen. Er zijn ook een aantal verzorgingsproducten voor Birkenstocks die jaren toe kunnen voegen aan de levensduur van uw nieuw gekochte sandalen. De speciaal voor Birkenstock geselecteerde verzorgingsproducten bieden bescherming aan de kurk, het leer, de suède en nubuck. De Birkenstock schoenzolen zijn eenvoudig te vervangen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 17 =