Waarom je Birkenstocks moet aanschaffen

birkenstock_oud_nieuw_9_jaar

Als u op zoek bent naar schoenen met een combinatie van elegantie, comfort en kwaliteit ben u bij Birkenstock aan het juiste adres. Veel vrouwen houden van Birkenstocks omdat ze daadwerkelijk tegemoet komen aan de behoeften van de consument. De sandalen zijn ontworpen door deskundigen op het gebied van voeten en loopcomfort, door de perfecte pasvorm van de voetzool welke gericht is op het bevorderen van de gezonde voet door middel van het implementeren van een technologie die de contouren van de inlegzolen maakt.

Er is een groot assortiment van verschillende Birkenstocks sandalen en schoenen met nieuwe stijlen en ontwerpen die voortdurend tegemoetkomen aan de trends van het nieuwe mode seizoen.

Het Birkenstock model Gizeh en de overige sandalen van het merk zijn erg populair. Niet alleen staan de schoenen mooi maar ze helpen ook bij het voorkomen van problemen aan uw voeten.

Het bedrijf produceert al meer dan 200 jaar schoenen voor vrouwen. Des ondanks werd het pas in 1970 publiekelijk bekend als een van de bekendste producenten van sandalen.

Toen het bedrijf uitgroeide tot een groot schoenproducent introduceerden ze steeds meer verschillende modellen en stijlen op de markt.

Er ontstond een enorme vraag naar Birkenstocks. Vooral naar het model Gizeh. Dit model heeft 3 verschillende stijlen. Birkenstock introduceerde hierna vervolgens een sportieve modellijn genaamd Active. Deze reeks is te herkennen aan een rubberen zool  en een katoenen voetbed.

Birkenstocks hebben ook casual schoenen zoals de loafer of de Birkenstock Bangor. Nog een bekende uit de schoen collectie zijn de ‘Mary Jane’ deze zijn voorzien van een antislip zool.

Ze bieden ook verschillende producten aan die de schoenen er nog mooier uit laten zien. Bijvoorbeeld de speciale schoen verzorgingsproducten voor het onderhouden van de schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

14 − 7 =